Manusje van alles.

We zoeken een aanpakker die ons komt helpen met heel wat klussen. Een Manusje van alles met VCA is één van de meest plaatsbare functies binnen ons team. U heeft twee rechter handen verder heeft u een actieve werkhouding. Ook bent u in het bezit van een VCA certificaat. Bent u opzoek naar een leuke en afwisselende baan waar u zelfstandig of in teamverband werkt? Twijfel dan niet en solliciteer nu!

Allrounder met VCA

Functieomschrijving

Als Mannetje-Van-Alles / Allrounder heeft u de meest veelzijdige baan binnen ons team. Zo kunt u bijvoorbeeld als sjouwer, opruimer bij een bouwplaats of bij een hovenier bedrijf aan het werk. Wellicht dat een baan als magazijn medewerker u meer aanspreek? Of wit u in een korte tijd veel geld verdienen en ga je als industrieel medewerker of schoonmaker aan de slag? U kunt werkelijk alle kanten op.

Takenpakket

Samen met u gaan wij kijken wat u het leukst vindt om uit te voeren en u zich werkzaam in bezig te houden. We hebben een x aantal vacatures waaruit u kan uitkiezen. Het enige wat wij van u eisen is dat u in het bezit bent van minimaal VCA - basis certificering. Heeft u deze certificering niet? Wees niet getreurd en meld je als nog aan! Wij zijn bereid deze certificering voor u te vergoeden!

Functie-eisen

  • U woont in Rotterdam of in de Provincie Zeeland.
  • U werkt efficiënt.
  • Kan zelfstandig en in teamverband werkzaamheden verrichten
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Arbeidsvoorwaarden

  • Benodigde (bij-)scholing wordt volledig vergoed.
  • Marktconform salaris (fulltime).
  • Uitzicht op een vaste baan.
  • Een leuk en divers team.
  • Dienstverband: Voltijd, tijdelijk

Direct solliciteren

Solliciteren voor deze functie

Ten eerste super leuk dat u wilt solliciteren naar de functie Industrieel schilder. Na het ontvangen van uw gegevens nemen  we zo snel mogelijk contact op. We bellen u op om kennis te maken en een afspraak in te plannen op kantoor.
Tijdens het eerste gesprek bekijken we de mogelijkheden en gaan we door eventuele vragen.  Kunnen we het eens worden met elkaar? Dan is het een kwestie van alleen nog een krabbeltje en u kunt aan de slag! Welkom bij ons team.

Solliciteer vandaag nog op de website of stuur een mail op werk@impact-sourcing.nl. Ook kunt u voor eventuele vragen een Whatsapp bericht sturen naar 0611807755.

Vragen? Laat het ons weten!

Scroll to top