Industrieel schilder.

We zijn met spoed op zoek naar industrieel schilders. We zoeken schilders die in het bezit zijn van een VCA certificaat. Is deze net verlopen, maar heeft u wel de juiste ervaringen? Aarzel dan zeker niet om uw gegevens te sturen. Wij vergoeden deze betaling als je beschikt over de juiste kwalificaties.

Industrieel schilder

Functieomschrijving

we zijn met spoed op zoek naar industrieel schilders. We zoeken voornamelijk schilders die in het bezit zijn van een VCA certificaat. Is deze net verlopen, maar hebt u  wel de juiste ervaringen? Aarzel dan niet en stuur uw gevenens. We zullen alle mogelijkheden doornemen voor een gunstige functie.

Jouw baan

Als industrieel schilder houdt u zich voornamelijk bezig met het behandelen van oppervlakten, zoals metaal, hout en pleister. Ook beschermt  u deze  tegen vroegtijdige degradatie en corrosie. Verder  weet u hoe een oppervlakte voorbereidt en kunt eventuele afwijkingen en beschadigingen snel detecteren. Verder ben u netjes ingsteld en kunt u goed samenwerken met collega's. Er wordt regelmatig op hoogtes gewerkt dus heb u geen hoogtevrees!

Wat vragen wij van jou?

  •  Je hebt aantoonbare ervaring in het schilderen
  •  Je bent in het bezit van een VCA certificaat of je bent bereid die te halen.
  •  Je ervaring met op industriële bedrijven -plant is een pré.

Wat bieden wij jou?

  •  Goed salaris passend voor het werk wat jij verricht.
  •  Mogelijkheid tot het volgen van benodigde opleidingen of cursussen.
  •  Een goede werksfeer. Vergeet onze kerstborrel, zomersluiting en personeelsfeesten niet!
  •  Een werkomgeving met leuke collega’s en opdrachtgevers.

Direct solliciteren

Solliciteren voor deze functie

Ten eerste super leuk dat u wilt solliciteren naar de functie Industrieel schilder. Na het ontvangen van uw gegevens nemen  we zo snel mogelijk contact op. We bellen u op om kennis te maken en een afspraak in te plannen op kantoor.
Tijdens het eerste gesprek bekijken we de mogelijkheden en gaan we door eventuele vragen.  Kunnen we het eens worden met elkaar? Dan is het een kwestie van alleen nog een krabbeltje en u kunt aan de slag! Welkom bij ons team.

Solliciteer vandaag nog op de website of stuur een mail op werk@impact-sourcing.nl. Ook kunt u voor eventuele vragen een Whatsapp bericht sturen naar 0611807755.

 

Vragen? Laat het ons weten!

Scroll to top